Wednesday, May 7, 2014

Dime qué haría de mis días, quien soñaría si no estas


Hola! 
Nyt palattu takaisin arkeen.. melkeen hehe.. Viime viikolla jaksoin mennä kahtenä päivänä kouluun, jonka jälkeen ''nukuin pommiin'' hahah, en enää jaksa mennä kouluun täällä. Mitä varten menen sinne? Olen koko päivän omassa maailmassa, katselen ulos ikkunasta, piirtelen, tuherran sudokua. Onko se koulun käyntiä? Tosin kouluhan loppuu tossa 20 päivä tätä kuuta ettei tässä enää päiviä edes ole.

Mutta olen nyt ollut pois ihan syystäkin, shocking right? jaja but for once ihan syykin XD
Cancunissa ollessani kauhea korva kipu yllätti mutta se hävisi parissa päivässä joten ajattelin sen olevan vain jokin finni, nöhh tässä oisko sunnuntaina alkoi sitten sattumaan ihan huolella.. Maanantaina menin sairaalaan, päivä oli ehkä mitä hirvein.. en ole koskaan joutunut kestämään niin kauheaa toistuvaa kipua ja odottele sitten siinä itkukurkussa että enää 5 tuntia vastaanottoon.. En ole koko vuoteni aikana vaikka olen ollut kipeänä muutaman kerran, en ole halunnut raahata itseäni doctorille, koska jos jokin kuume tai nuha, niin mitä sinä sinne asti menet, mutta nyt tuntui että oli vain pakko.. 
Hehe noh en muista millon johonkin korvatulehdukseen olisi pitänyt lääke pistos ottaa, mutta kaipa se kerta ensimmäinen.. Mexicans.. sieltä mistä rima on matalin, että nopeasti tulehdus pois niin pistoksia vain.. these people ahahah. Pistoksien päälle sain tietysti suuren kasan lääkkeitä joita tässä nyt napsin.
Olen enemmän kuin iloinen että pahin kipu on ohi, paha korvatulehdus on kyllä jotain mahtavaa kuolemaa. 
Tästä vain eteenpäin ja toivotaan että kaikki menee hyvin ja ohi nopsaan koska aikaa ei hirmuiasti nyt tässä ole... 
Miksi tämä lähteminen tulee näi nopeaa, olen jo joutunut pläänäämään lähtöni ja kaiken. 
Syytä huoleen nautin ja otan irti jokaisesta annetusta hetkestä! Tosin en haluaisi lähteä täältä suru naamalla, haluaisin että voisin hymyillen sanoa heippa perheelleni ja ystävilleni, haluaisin olla vain iloinen siitä että sain asua tässä mahtavassa maassa tämän vuoden ja iloinen kaikesta mitä olen täällä kokenut, oppinut ja nähnyt, mutta tiedän minä vain tiedän vaikka olenkin jollain tasolla vahva mutta being strong is not enough tässä, leaving will break me down.. But it's okay, mikään tässä elämässä ei ole helppoa ja tämä on ollut niin worth every moment just everything,  niin no matter how much it will hurt tiedän sen olevan sen arvoista!
eiks ookki nii kaunis puu, ajeltiin siit ohi ja sanoin mamille et pysähdy haluun posettaa puun kanssa.. ahahah what you do to take a pic ;D

You can swipe everything negative just with a positive attitude and with a big smile.
Ainii haha, hauska juttu kävi ilmi tänään. Siskoni kertoi valitsemis prosessia ja miten se oli mennyt, kun he olivat päättäneet että ''Haluamme Merin'' ja laittaneet viestin eteenpäin että ovat valinneet, niin myöhemmin kävi ilmi tosi moni perhe olisi halunnut minut mutta koska perheeni oli actänny nopeasti niin saivat napattua tämän hulluus kasan perheeseen. Muhaha, en tiiä voittivatko he kun saivat minut vai hävisivätkö muhahahhahaha ;) 
UU kuunnelkaa kaikki Human- Christiana Perri, rakas Minna heitti biisin niin ihana biisi <3 

Olipas tylsää tekstiä, next time it will be more elävämpää ;) I promise 
Besitoos 

-Meri
No comments:

Post a Comment