Sunday, April 6, 2014

sometimes you have to turn the world upside down, to see it right side up

Kaverit kaverit kaverit kamuut heiii... joo vähän ehkä hurahtanut tässä aikaa eteenpäin.. älkääpäs vihatko, vaan rakkauta koko maailmalle! 
En aijjo luovuttaa blogin kirjottamista vaikka olen vaihdossa, MEA MELISSA ajattelen aina kun sanoit että ''älä sitten lopeta kirjottamista'', beb I am trying my best ! HAHA

Jos alottaisin nyt selittämään mitä tässä olen been up to all this lovely time, kuolisitte tylsyyteen joten muutamia kuvia saatte ja jotain selitystä :D
1. koulussa kun on paljon tekemistä, niin se mitä minä teen niin menen WeHearttiin edellisenä päivänä, napsin kuvia joita piirtelen seuraavan viikon koulussa, wize or wize B) 
2. Kotiimme saimme 2 uutta perheen jäsentä, koirani Taisto ja siskoni koira Prinsessa, pure love
3. Tässä pari viikkoa taakseppäin oli jälleen yksi tradicional party, laitoin koko perheen hiukset, miinus isän tietysti. Ensimmäistä kertaa nautin ihan olostani siellä, en kuollut tylsyyteen vaan olin ihan messissä ja kotiin palasin 3 yöllä väsyneenä tanssimisesta.
4. Tästä aikaa mutta pääsin vihdoin biitsille, koko vuosi odotettu että pääsen merelle ja vasta kerran nyt sinne menty :D Oli kyllä mahtii


1. Vaikea varmasti arvata, vatsalihaksia lenkinjälkeen. Urheilen edelleen, en luovuta, en missään nimessä. Sanotaan että vaihdossa voit valita joko nauttia vuodesta tai urheilla. Noh minä menen tätä lausahdusta täysin vastaan, voin saada kaiken. Varsinkin jos menet laitomaahan ja satut asustamaan minikaupungissa. Menen urheilemaan koska ei ole muuta puuhaamista ja urheilu centterissä tekee hyvin urheilullisia ystäviä, tosin itse tykkään mennä yksin mutta aina välillä mukavaa jutskaa.Vaihto ei ole tekosyy unohtaa terveytesi ja pitää huolta itsestäsi, voit toki mättää vaikka mitä sapuskaa(ajatuksella) mutta muista urheilla herran jumala.
2. Koulussa, bileet. Rakkaani ystävä Karissa, hänen kanssa mennyt todellä hyvin toimeen since day 1, on niin kaunis ja ihana. Gonna miss her when I leave.. 
3. Rannallaa, mitäköhän minä siinä siristelen, tai salee tää kuva ''tomame una foto como que no me doy cuenta'' jajajaj 
4. Rakas äitini kun lähetti meksikoon herkkuja, sain muummoassa Mama nuudeleita ja hapankorppuja, oli hyvä päivä 
1. hymyä elämälle
2. hahaahha mun elämä
3. I am a free bitch.. suomessa siis hahaha, mexico is another story
4. peace 
1. Mexico mami, ihan paras <3 love her so much 
2. Toinen piirustuuus
3. my babiess 
4. Perus meksikolais kuva
I see you there, also that sink ;) 

Peli päivä
 pizzaa, parasta seuraa ja usa contra mexico fut

mun oma retardi kasani

WOOPAA. 
MEXICO CITY
Eli tossa eillen lähdettiin veljeni ja hänen kaverinsa kanssa kohti tätä mahtavaa stadionia joka on siis maailman kolmanneksi suuri stadioni. Stadioni täyttyi melkein kokonaan ja fiilis oli mitä mahtavin, kaikki kannustivat omaa puoltaan. Maalin tullessaan ylhäältä heiteltiin kaljaa alaspäin kuin sateena XD Sanotaan että kun Mexico cityn futis joukkue pelaa, niin ne ovat koko meksikon turvallisimmat 2 tuntia, koska kaikki ovat stadionilla katsomassa ja kannustamassa peliä. 
Täällä meksikossa jalkapallo on suuri osa heidän arkea. 
Oli hieno kokemus ja kaikki sujui hyvin, ei ongelmia ja kaikki tavarat pysyivät tallessa. 


Kuvaa fiiliksestä kun peli loppu ja Cruz Azul voitti pelin 2-1!!!
Lasit päähän ja cool face on. Piti pyytää poliisia ottamaan kuvaa koska porukkaa oli niin paljon että jos väärälle henkilölle kännykkä olisi mennyt niin siinäs sit oltais oltu. 
Ainiin ja kävi näin hauskasti koska saavuttiin stadionille taksissa, sanoin veljelleni että älä unohda tuota kansiota, koska hän päätti laittaa sen istuin taskuun. Noh nousimme taksista ja siinä lähdettiin kävelemään kun kysyttiin kaverinsa kanssa että, missäs kansio hahahaha, veljeni lähti juoksemaan kuin jokin tykki ja kovaa etsimään taksia.. onneksi oli ruuhkaa niin ei pitänyt kuin 100 metriä juosta mutta silti, mitä jos ei olisi löytänyt.. :d onneksi tuuri oli puolellamme ja saimme liput ja kylmän hien naurut.


enjoy life to the fullest my friends 

besitosss
- Meri 


2 comments:

  1. Sun postaukset on kyllä piristys päivään!:) Kirjotat niin ihanan persoonallisesti ja sulla on MAHTAVA asenne! Nauti Mexicosta niin kauan kun pystyt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikä, suurenmoiset kiitokset!! Kiitos, näin teen, loppuun asti täysillä :)

      Delete