Tuesday, March 4, 2014

Loma: part 3

Finally, olen nostanut itseni laiskuudesta tänne krijottamaan XD 
Eliii siis YFU lomalla menimme Taxco kaupunkiin jossa menimme camppäämään, siten että olimme siellä kaksi päivää mutta yövyimme vain yhden yön. Heti saavuttuamme lähdimme meidän seikkailulle. Kävelimme metsässä ja saavuimme kauniille kielekkeelle, josta sitten tulimme alas. Ensimmäinen kallio oli 35 metriä. Kaikilla jalat tutisi kun lähtivät laskeutumaan, en ymmärrä oliko minussa jotain vikaa mutta koin että olin vai innoissani, nauroin koko matkan alas ja ihailin maisemia. Oli kyllä niin kokemus.
Seuraavaksi oli vastassa toinen kallio, se oli vain 20 metriä.
Siitä sitten lähdimme valetamaan pitkin metikköä ja vastaan tuli aina kallioita jotka olivat eri korkuisia, suurin osa kallioista heitti 3-6 metriin, sitten oli muutamia vähän korkeempia. Lopussa oli 9 metrin korkuinen kallio josta päätin tulla kahteen otteeseen alas. Oli pieni preppaaminen siihen että päätin tulla alas, mutta niin minä tulin alas ja im happy et voin sanoo et hyppäsin.
Se oli koko YFU matkan koho kohta! 
Yövyimme 2m x 2m kokoisissa teltoissa ja meidän teltassa oli yhteensä 4 ihmistä, ei ollu onneks tiivis tunnelma.. haha. Ja tietysti alamme ei ollut muuta kuin hiekkaa pehmittämään selkää, seuraavana päivänä ei onneksi tuntunut selässäkään ;) Suomalaisia ei toki siis huomaa tästä kuvasta, normaalia porukkaa ollaan 


KOKO PORUKKA KOOSSA KUULE! Besos

-Meri

No comments:

Post a Comment