Friday, November 8, 2013

Viikonloppu

Hiiluuli hei huolta nyt ei merimies käy näin merta päin.. vai mites se laulu nyt menikään. 
Noniin olemme jälleen päässeet taas perjantaihin, suomessa muistan laskeneeni päiviä ehkä jopa tunteja, että paljon vielä ennen kuin pääsee nukkumaan. Täällä ne vain menee.. 
Viikonloppuuni sisältyy rauhottumista ja lepoa, nimittäin kärsin mitä todennäköisemmin penikkataudista.. kolme hurraata sille.. Saattanut ehkä mennä hieman yli rasitukselle jalat, saa luvan mennä ohi ja nopeaa, en minä kotona pitkään pysty istumaan pitää päästä naatiskelemaan.
Viimeviikonloppuni olikin vähän kiireisempi nimittäin oli Kuolleiden päivä, jollon mentiin katsomaan hiekkataiteita, seuraavana päivänä oli ystäväni syntymäpäivät jonne mentiin veljeni kanssa ja palattiin kotiin jossain aamuyöstä. Se oli ihan mukavaa, ei tosin mitkään maailman parhaimmat juhlat, mutta kyllä me hauskaa pidettiin veljen ja hänen kavereittensa kanssa ! 
Tiedän ja ymmärrän että Suomessa on paljon, paljon kylmempi kuin täällä, etten perjaatteessa saisi edes sanoa että täällä on kylmä, mutta nämä pari päivää täällä on tuullut ihan hitsisti ja oikeesti kyllä se tuuli kirpasee ja ilma on hieman viileämpää. Toisaalta oikeasti nautin että on vähän vilpoisampaa, tulee kotoinen fiilis ja tekee mieli saunaan mutta ei haha. 
Hooli mooli muutten tässä alle kuukaus että lomat alkaapi. Täällä joululoma on hiukan pitempi kuin meillä suomessa, riippuu tietysti koulusta mutta koska kouluni on niin cool, niin miellä on reilu 2 kuukauden loma ! Ja mulle YFU sanoi ettei täällä ole pitkiä lomia, just just. En valita, en estele, pitää alkaa vaan miettimään miten mä vietän all my motherfucking free time jajajajaja, hyvällä tavalla siis <3 
Synttärisankari Blanca <3 

1. Ylös ulos ja lenkille, 11 km consider it done 
2. koulussa on tylsää ja parasta on olla lapsellinen ja kirjottaa juttuja mitä muut ei tajuu 
3.mun mostashaa
4. otra vez, juokseminen on kivaa

1. taas mennään 
2. ehkä vähän leikitään koulussa
3. kotiin paluu ja kaks vähän väsynyttä
4. en muista millon koulussa olisin viimeks laittanu meikkii, ehk ekal viikol XD 

Found you!!! Äitini oli siis ottanut parhaan ystäväni Miran matkaan mukaan Suomi idols lähetykseen <3 Family staying strong ja ehkä tulossa uusi bändikin näköjään, mitkä rokkaajat ! 
Tänään sain antaa rakkaalle veljelleni hieman ''pep talk'', voi että se pikku delffiini on nii hamsu välillä että vois pamauttaa, mutta sitten taas on se nii hönö ! Vähän vain puskua se tarvii. Muuten pakko jakaa tämä, oon ikuisuuden jankannu sille kuinka lökärit ei oo se turn on, vaan hyvät farkut ja mulla lens suu auki kun puhuttiin ja tajusin et sillä on vihdoin farkut jalassa, oikeesti jos pitäis keksii joku syy juhlii, niin tämä olisi se ! Veljenstäni alkaa kasvaa mies.

Ahh The Heat leffa juuri ladattuna koneelle, tulee pitkä yö jajaja ! 

Päivän uus kokemus:
Kouluun joku päätti tuoda käärmeen, kiltisti kaikki luokkalaiseni huusivat että ''MERI MERI VEN VEN'' kerroin tietysti että ''No no no estoy bien aqui'', ei se autttanut.. pojat sitten ''auttoivat'' minut käärmeen luokse... Se oli pieni, vihreä ja läheltä oikeastaan tosi kaunis. Yhtäkkiä ei pelottanutkaan yhtään, annoin kännykkäni luokkalaiselleni ja otin käärmeen käteeni, käärmeen iho oli niin pehmeä ja hellanlettas kun sen keho teki käärmemäistä liikettä tuntui niin oudolta. Mutta joo semmosta.. tosi hulluu.. tai sit ei mut oli uutta mulle :) 

Mahtavaa viikonloppua !
Besitos

-MeriNo comments:

Post a Comment