Saturday, February 22, 2014

200 päivää

Ei hitto hei, minne mun aikani on lentänyt.. Huomenna tulee siis tämä 200 päivää täyteen. Juurihan minä vasta tulin tänne, muistan sen kuin eillisen. Ei sitä suomessa ajattele miten nopeasti vuosi oikeastaan menee, mutta täällä kun tiedät ajan olevan rajallista, niin päivien menoa katsoo enemmän. Alkaa raapimaan pahasti tämä lähestyvä lähteminen, toki, toki tiedän että aikaahan perjaatteessa tässä on paljon, mutta se menee todella nopeasti. Myönnän kyllä että osa minua huutaa kirkuen takaisin suomeen mutta osa taas yrittää liimata jalkojani tänne. Tiedän tasan tarkkaan että kun se lähtö päivä tulee, niin se tulee, ei sitä voi väistää tai kiertää. Se tulee sattumaan varmasti enemmän kun mikään aikaisemmin, ottaa henkisesti niin paljon itseltäni sanoa heipat ihmisille, kulttuurille ja tälle mahtavalle ilmastolle.. En pysty aiheesta enään kirjoittamaan, ilman että lahoaisin liian syviin ajatuksiin.
1. Urheiluaa, ei parempaa tekemista -> mene lenkille 2. Eka jäätelö yli puoleen vuoteen, happiness
3. 1746 rakennettu kirkko San Juanissa 4. Ensimmäinen frappuchino vaihtoni aikana, tambien happiness

1. Kun sinulla ei ole koskaan parempaa tekemista, mene jälleen lenkille ja uimaan
2. Tänään hyppelin ilosta kun selailin kanavia ja mietin että tuliskohan suomen peli täältä myös ja wala tuli, olin ihan meiningeissä mukana
3. Kuvaa meksikon kouluni asenteen täydellisesti, kädet timakasti ristissä ja tollane fuck off naama ketä kiinnostaa.
4. Lauantaisin nukun yleensä pitkään, tänään tosin heräsin 9.15 aamulla, heittäydyin suoraan riippukeinuun heräilemään. Oli kyllä hyvä että heräsin, muuten olisi mennyt suomen peli ohi! 


Tämän päivän asuksi piti tottakai laittaa siis Suomi paita päälle, nii ylpee suomalainen täällä. Teemu oli kyllä aika Lion King XD 


Jaa lopetan tämän auringon lasku kuvaan, jeejee. 
Oli kiireä lauantai, helevetistii tekemistä. Aamulla peli, sit chättäilyy Annan kanssa, jonka jälkeen lähdin juoksemaan ja uimaan, palasin kotiin kuolleena ja siinä päiväni. Hirvee biletys siis en tiiä miten kestän XD haha.. 
UU, maanantaina ei ole koulua, koska on jälleen jokin festivaali päivä! Rakastan festivaali päivä jos tarkoittaa ettei ole koulua ! 

Haluaisin laittaa teille vielä YFU:n lomasta lisää postausta mutta odottelen vielä että saan muutamia kuvia <3 Besos 
- Meri

No comments:

Post a Comment