Saturday, December 28, 2013

Mi navidad


22.12
Lauantaina menimme veljeni kanssa hänen ''generation'' bileisiin. Kaverit ovat täyttä biletystä täynnä.
23.12 
Sunnuntaina mentiin illemmalla veljeni kanssa bileisiin jotka oli viereisessä kaupungissa. Porukkaa oli ja ilta meni hirmu mukavasti.

24.12
Aamupäivällä ei perheen kanssa tehty mitään niin menin juoksemaan yhden höpsön kanssa. Oli jotenkin niin outoa että oli joulu, meitsi viettää ihan normaalia päivää, ei mitään loppusekunnin joulu siivouksia tai pöydän kattamista, oli outo fiilis. Mutta minun joulu oli ihana.
Täällä ei ole tapana antaa lahjoja kauheasti mutta koin kuitenkin saavani ihanimman lahjan.


Illalla menimme isovanhempien taloon ja siellä porukkaa riittikin, huhu ja koko perhe ei ollut edes totaallisesti koolla :d Tuossa suuressa yhteiskuvassakaan ei kaikkia edes näy.
Ilta meni siinä ollessa ja jutellessa, tuntu niin normaalilta, kuten ois suomessa perheen kanssa ollut ! 

Rakas oma äitini lähetti minulle paketin suomesta. Sisältä löytyi tuo kaunis Hyvää Joulua koriste, kaunis tähti pentikiltä, ne pikkuiset lahjukset menivät perheelleni. Itse sain lahjaksi huikeen värisen uimapuvun ja siihen uimalasit. Hint tässä oli se että ui enemmän, juokse vähemmän hahaha, viesti tuli perille <3 


Jee asuni, paras löytö toi paita! 

25.12
Päivä alkoi täydellisellä aamiaisella, hedelmiä ja pancake ! En muista millon olisin viimeksi heittänyt pancaken suuhuni haha, oli hyvän makuista kaverit.

Iltapäivällä mentiin takaisin isovanhemmille ja siellä vietettiinkin loppuilta. Perhe lauleskeli karaokea, minua yritettiin hirmuisasti saada ottamaan mikkiä käteen, mutta en millään halunnut nousto koko suvun eteen lauleskelemaan. Heittivät kevyesti että laula Titanic, mä vain että but what of course, vaikeempaa biisiä ette keksineet.
 Rakastan perheen pikkuisia tytsyjä, he ovat niin sulosia ja täynnä intoa. 

Joulu oli kokonaisuudessaan täynnä häslinkiä ja sitten taas tavallaan niin rauhallinen.

Uusi Vuosi on aivan juuri ja taas tiedossa lisää juhlia perheen kanssa. Katsotaan katsotaan mihin tämäkin johtaa.

Ihanaa Uutta Vuotta kaikille ! 

Besos 
- Meri

2 comments:

  1. Kivoja kuvia ja oot kaunis !:) voisitko joskus tehdä sellaisen postauksen jossa kerrot, mikä on erilaista meksikossa ja suomessa, mikä samanlaista ja mitä 'outoja' tapoja siellä on ?:) olis mielenkiintoista lukee ku meksiko on kuitenki niin erilaiselta vaikuttava paikka ku suomi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitosksia :) Hei tuopa kuulostaa hyvältä idealta, I shall do it ! Sen lupaan että meksiko on todella erilainen, ja hyvällä tavalla.

      Delete