Tuesday, December 3, 2013

reunion

Holaa ! Viime sununtaina meillä oli YFU reunion, ei sellainen kokonainen, vaan niille vaihtareille jotka asuu ''lähellä'' (tunnin päässä tai näin). Tapaaminen oli naapuri kaupungissa Ixtepec:issä, Lagunaksesta ajoi sinne vähän alle tunti. Olimme hieman myöhässä, mutta täällä maassa se ei nyt haittaa ollenkaan. Paikalla odotti muita vaihtareita, se tunne kun näki tuttuja vaaleita naamoja, ouhh made me so happy!! Parasta tässä oli se että puhuttiin kaikki keskenään espanjaa eikä mitään englantia, tuntui vain helpommalta. Hauskaa oli nähdä miten me kaikki opimme espanjan omaa tahtia, joillain ei ollut ihan tarttunut vielä mutta kaikki ajallaan :) Olin niin ylpee itsestäni että olin niiden joukossa jotka puhuivat ''hyvin''.


Kaikkien meidän piti tehdä kuuluisa piñata, omanlainen tietysti. Papin kanssa tehtiin tradicional piñata. Siinä on 7 piikkiä (tai mitä lieneen), nämä piikit merkitsevät 7 pahaa asiaa mitä elämässä voi olla ja sillä että hajotat tämän piñatan silloin myös hajotat nämä pahat asiatkin. I guess know my life will be more than perfect. 
Voitettiin piñata kilpailu rakkaan ystäväni Juliette kanssa, meillä oli mahtavimmat, haha onko se nyt uutta, vitsi vitsi kaverit!
Sain sellaisen scrollin ja sen sisällä oli tollainen kaunis kuva, niin nätti ! Tykkään hirmuisasti ! 


Juliette , always so happy and beautiful if I may add!


Siinä vaiheessa kun yksi kerrallaan yritettiin raivon voimalla lyödä oma piñata maan tasalle, ei siinä voinu muuta kuin nauraa ja nauraa. Oli ehkä maailman huvittavinta katsottavaa.


Minun vuoroni tuli ja mietiskelin että minkäköhänlaisen luuserin taas teen itsestäni, mutta kuinka ollakkaan sainio heitti yhden huitaisun ja kaveri tuli alas. BILEEET! 
Juliette sai tosiaan hakkaa omaansa apinanraivolla, oli niin ison tehnyt ja materiaali venyvää kuin mikä, millään tullut alas. Lopulta se tuli ja uih, ne namit, nami nami.


Olen iloinen että pystyin mennä perheeni kanssa tapaamiseen. Tapaaminen oli chilli ja hauska. Tanssittiin, juteltiin paljon, syötiin ja oltiin. What more could you ask for? 
Oli nannaa :)

Besos
- Meri

2 comments:

  1. Selkeesti on niin pesäpalloilijaa, että eihän tossa montaa lyöntiä tarvita, kun tollainen rohjake tulee alas :D Hyvä Meri!

    ReplyDelete