Thursday, August 29, 2013

And im sick

No tulihan se. Tiesin että jossain vaiheessa tätä alku vuotta tulen kipeäksi, koska ilmaston muutos ja ruuan vaihto tulee ottamaan the best of me, and now it did :D Toisaalta en pidä tätä  niin pahana mitä se voisi olla. Luulin että tänään kaikki olisi hyvin menin jopa kouluun, jätin siis eillen koulun välistä. Koulu päivä meni aika hissukseen ei mitään ihmeempiä, olin aikalailla kuitenki vähä ääninen koska kurkkuni on edelleen kipsu niin en viittinyt alottaa mitää tarinan sönkättämistä :D Koulun jälkeen lösähdin amacaan eli siis riippukeinuun ja sit se iski pieni hedari ja kaunis nuha hehe.. ompa ihanaa ! No viikonloppu on edessä ja viikko on sen jälkeen uusi. 
Minut kutsuttiin huomenna uimaan yhteen kivaan paikkaan lähistöllä mutta taidan jättää menemättä koska en halua olla yhtään kipeämpi kuin nyt B) 
Koulussa pari opettajaa jopa sanoivat espanjaani ihan hyväksi, ties mistä saivat idean koska honesto ei se minusta kyllä siltä tunnu, vaikka joka päivä se vähän helpottuu. 
Tämä viikko jotenkin hurahti ihan käsistä, minne se meni :o 
On se jotenkin outoa ettei ole suomea puhunut niinkun ollenkaan siis puhunut puhunut, you know what I mean ! Toki olen muutaman videopuhelun sinne suomeen päin tehnyt mutta silti. 
piti pikku setit teille heittää <3

Ja pari kuvaa tältä viikolta :) 

Graziess! 
Koulupukuni ei ole edelleen saapunut ..... ärsyttää ! Ja kyllä pitkähihaisessa ja mustissa farkuissa mennään 30 asteen lämmössä ;) Olen jo tottunut säähän niin aamulla koen pientä kylmyyttä tai siis semmoista ah raikas ilma laitampa pitkähihaisen, mutta kun aurinko nousee, I regret the decision every time .. Onneks mama lupas et salee ens viikolla matkustetaan shoppailee, hyvä shoppailu paikkahan on hirveen lähellä eli 3 tunnin ajomatkan päässä XD 

Meitsi vetää täällä ruuan kanssa ihan omaa settiä :D näitten aamiainen on niin heavy ja semmone ughh etten voinu syödä ku sitä pari päivää jonka jälkee sanoin et joo nyt ei, et muroi ja jotai tai hedelmii XD Se oli ku olisin syöny jotai jälkkärii aamiaiseks :D Mutta täällä on mukavaa ja nautin olostani täällä vaikka olenkin kipeä, perhe pitää minust hyvää huolta ! 

Anyway terkkuja kauniiseen suomeen täältä
Love you guys

Ciao 
-Meri 

2 comments:

 1. heips!:) kuinka pitkään oot opiskellu espanjaa ennen vaihtoonlähtemistä? ja entä eroaako meksikon espanja millään tavalla ( ääntäminen, sanasto jne) "perus espanjasta " (kouluissa opiskeltava)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka :)
   Minä olen opiskellut 2 vuotta lukiossa espanjaa, mutta siis koin lähtiessäni että pääni oli ihan tyhjä jotain pikku asioita, kielioppi ja nää jollain tavalla päässä mutta siis tänne kun tulee nii se on ihan sama kuinka kauan sitä on opiskellut kyllä tässä kestää aikansa kun alkaa tajuamaan XD !
   No siis on se melko samanlaista mutta riippuu missä alueella olet niin on vähän niinkuin slangeja siitä espanjasta mutta aika läheltä mennään sitä normaalia minusta ainakin tuntuu :D ! Ääntäminen on sama, nopeampi kuin koulussa sen lupaan :)

   Delete