Monday, August 12, 2013

Holaaaa

Moikkavaan kaverit! Terveisii Meksikosta ! hihi 
Mistä aloittais, no elämäni seikkailu on lähtenyt käyntiin, sen voin sanoa. Olen nähnyt ja kokenut paljon mukavia asioita ja tavannut ihania ihmisiä :)
Lähtöpäivä: Aamulla herätys oli siis klo 4. Lentokentällä tuli siinä Cataa halatessa heti kyyneleet silmiin, kaverit ei niitä voi estää hehe :D Kaikkia oli jotenkin niin vaikeaa halata, tuntu että että että en osaa selittää.. No jotenkin että tässä tää nyt oli, yritin muistaa kaikki muistot mitä olen kokenut kaikkien kanssa ja halusin pitää joka sekunnista kiinni ! <3 Sitten halusin vain pois tilanteesta hengittämään toiselle puolelle seinää jottei pitäisi katsoa rakasta perhettäni ja parhaita ystäviäni niin surullisessa olo tilassa ! Teitä minulla tulee ikävä eniten, love you guys !
Sitten vain vamos Meksikoa kohti ! Ensin lennettiin Pariisiin 3 tuntia ja sieltä Meksikoon 12 tuntia about. Matka oli uuvuttavan pitkä siis todellaaaaa pitkäää ! Onneksi saatiin Annan kanssa Pariisi->Meksiko lennolla exit paikat joka tarkoitti sitä että tilaa oli <3 Me gusta! Mutta matkaamiseen meni yhteensä matkaa noin 30 tuntia.. Parisen tuntia siinä sai nukkua mutta ei sen enempää ! Olin shokissa kun en tiennyt että juomat ovat pitkällä matkalla ilmaiset D: elämäni valaistui hetkessä ! Päästyämme Meksikoon meitä odotti todella innokkaita YFU vapaaehtoisia lasi seinän toisella puolella, siinä vaiheessa minua ja Annaa ei kauheasti hymyillyttänyt ahahha :D Noh matkasimme hotellillemme, missä meillä oli saapumisvalmennus joka kesti 3 pv! Ne 3 päivää tuntui kahdelta viikolta, olimme jotenkin niin väsyneitä kaikki ja tajunta siitä että oltiin Meksikossa oli hieman kaukana, minusta tajuntani ei ole yhtään lähempänä kyllä nytkään XD Leirillä kävimme ne perus asiat läpi uudestaan ja istuimme ja istuimme ja istuimme ja istuimme, mielestäni olin istunut ihan tarpeeksi jo lentokoneessa! Tapasin leirillä kuitenkin paljon ihania uusia naamoja eri puolilta maailmaa :)
Lauantaina oli lähtö päivä ja päivä jolloin saamupisvalmennus tuli päätökseen. Olin valmistautunut 14 tunnin matkaan kohti host perhettäni eli sinne Lagunakseen mutta kuinka ollakkaan minulle kerrottiin tunti ennen kuin leiri loppui että perheeni on lomalla tässä lähellä Puebla cityssä joten minun ei tarvitse matkustaa Lagunakseen :D Siis ihana uutinen mutta tulipahan kulman takaa !
Päästyäni Puelbaan, host isäni ja veljeni olivat odottamassa minua bussi asemalla! Oli ihanaa ja samalla outoa tavata heidät nyt face to face you knowwww ! Loppu perhe odottivat minua asunnolla. Perhe on ihana avoin ja rakastava, nyt osuin lotto voittoon kaverit :) En voisi olla iloisempi ! Toki toki kukaan ei osaa äidin hommaa paremmin kuin oma rakas hamsterini (äitini) mutta tästä tulee todella hyvä vuosi !
MY BEST FRIEND, THE BEST OF THE BEST and SEXY AS HELL <3 Viimeinen rutistus .. <3 pari päivää vielä niin I will see you hahahahah 

Rakkaat ystäväni Ersku, Isku & Cata tekivät minulle koko yön ennen lähtönäni maailman parhainta kirjaa, jonka antoivat minulle lentokentällä suomessa ! SIIS sanat eivät riitä kertomaan kuinka ihania ystäviä minulta löytyy täältä maailmasta!!

Rakas Janina olet paras <3 
gorilla mountain ahha 
Täällä minä nyt olen tajuan sen tai en mutta olen erittäin kiitollinen siitä että olen päässyt tänne, kiitos mami <3 
There is so much more to come, stay tuned hamsters ;)
Prequntas, Questions, Kysymyksiä 
heittäkää tohon vaan !

-Meri
2 comments:

  1. Ihana Meri. Me ollaan Kallen ja niin monien muidenkin kanssa hengessä mukana ja seurataan edesottamuksiasi. Olen niin iloinen, että tämä sinun matkasi lopulta onnistui. Amerikka muuttui Meksikoksi ja hvyä näin. Kolme sujuvaa kieltä on huikea asia elämässäsi. I love ya so <3
    Äiti

    ReplyDelete
  2. Alku vaikuttaa ihanalta! Olet, muru, ansainnut sen <3 -Heidi

    ReplyDelete