Saturday, February 1, 2014

Kohti Mexicoa

Tänään on tullut vihdoin se päivä kun lähden YFU reunioniin Mexico cityyn, tai YFU on järjestänyt matkan vaihtareille minne melkeinpä jokainen vaihtari tulee. Siellä minua odottaa rakas suomalainen soul sister Anna, en kestä oikeasti, en tiedä mitä teen kun nään Annan. Nään ensimmäisen suomalaisen puoleen vupteen, hyppään varmasti sen päälle ja rutistan sen kuoliaaksi ;) Just you wait Anna, just you wait and see muahaha.
Bussini lähtee tänään kello 8 illalla ja siitä sitten reilut 10 tuntia istumista/nukkumista. Matkustan toisen Lagunaksen vaihtarin kanssa.
En tiedä en ole odottanut mitään näin paljon hetkeen. Täällä oppii ettei kannata kauheasti odottaa tai olettaa että joku asia tapahtuu vaikka sanotaan että näin tulee tapahtumaan tai sinne mennään sitten silloin joskus, koska meksikolaiset ovat kovia poikia puhumaan siitä mitä tehdään mutta mahdollisuus että se oikeasti tapahtuu on harvinaista, niin oppii ettei ota sanomisia tosissaan ja unohtaa vain sen, koska jos sitten jotain tapahtuu, se tulee kivana yllätyksenä ! HAHA en kestä mun selitystä, but you guys get it. Mutta niin anywayy, tätä on pystynyt odottamaan koska liput ja kaikki ostettu, jee!

Asiasta toiseen, Pueblasta palattuani alkoi koulut, huhu olen jo niin loman tarpeessa haha. Ihanaa päästä taas hetkeksi Lagunaksesta pois, dont get me wrong I love this little city ja miten täällä kaikki on yhtä, mutta täällä samalla tavalla voi myös tylsistyä oikeasti. Tosin tällä viikolla tehnyt kaikkea hullua, living life on the edge, tuleepahan tarinoita B) 

Eipä tässä muuta, adios vaan ja meitsi lähtee lomailee mun babyn kanssa !
sonreír porque la vida es hermosa 

Mi vida, te extraño tanto pero nos vemos pronto! Eres mi sol, mi luna y mi todos estrellas . Eres un persona muy hermosa y no puedo vivir sin ti <3  

Tlauydas, el comida es puro cielo ahhh

Ejercicio, como siempre

Que rico, fresas, manzana, pan y cafe! 

Mi hermosa amiga Karisa en el escuela, ''estábamos estudiando''

Vamos a nadar  

Besos besos besos
Diario te extraño mas

-Meri


No comments:

Post a Comment