Saturday, February 15, 2014

Ystävänpäivä

Suomessahan ystävänpäivällä ei sinänsä suurta merkitystä ole. Bueno, jotain merkitystä tietysti muttei niin suurta. 
Täällä Meksikossa sillä on merkitystä, ainakin enemmän kuten rakkaassa suomessamme.
Miekkoset jotka oikeasti  välittävät omista naikkosistaan sinä päivänä näyttävät sen. Ostavat sitten kukkia tai vain kertovat miltä heistä tuntuu, mutta haluavat että me naiset tiedetään että olemme juuri tälle henkilölle tärkeitä. Saman tekevät myös tytötkin, okei ei kaikki. 
Ystävänpäivä oli minulle aivan jotain uutta, koulussa ihmettelin suu auki kun pojat kansivat niitä kukkakimmpuja kouluun ja miten tytötkin olivat ostaneet lahjoja. Ylipäätään miten tärkeä päivä tämä oli kaikille, koulukin loppui aikasin koska tämä oli rakastavien päivä. Sain taas antaa miinus pisteitä suomelle, kyllähän se olisi kivempi että suomessa ei olisi kaikki niin jäistä. Ja siis toki jotkut olivat vähän cheezymäisiä, mutta yritin vain nähdä sen ohi :D 
 Tässä luokkalaiseni hieman kirjoitteli miltä hänestä tuntuu, pojalle josta hän pitää. 

Samoin teki luokkalaiseni myös tässä.

Jaaaa tässä
Tässä myös näkee että tytötkin osallistuvat ystävänpäivään, mutta enemmän tietysti pojat.

Sain ihan oman kokemuksen ystävänpäivästä.. Tuli niin kulman takaa. 
Olin mennyt torstaina jo tutimaan ennen kun kello löi 12 ja vaihtui päivä. No saan sitten puhelun L:llältä johon herään jossain puoli yhden aikaa yöllä, loppujen lopuski sanoi että minua odotta yllätys talon ulkopuolella, kello oli siis puoli 2 yöllä. Millään uskonut häntä, kesti tovi että sitten nousin sängyn pohjalta.. Nöhh, oven ulkopuolella oli auto ja tiesin että L:llä on kaukana toisessa kaupungissa, joten mietiskein että kuka se on ja puhelimesta kuului että se on hänen serkkunsa. Selvä selvä, mietin vain että tämä ei voi olla mahdollista. Menin ulos ja hain lahjan, joka oli siis kaunis kukka-asetelma(oikeita kukkia tietysti), ja se oli lasihössökän sisällä. Menin jotenkin hieman sanattomaksi, kukaan koskaan tämmöistä yllätystä minulle tehnyt ja lahja oli niin kaunis että.. Siinä vaiheessa ei enään väsyttänyt, tuli niin hyvä fiilis :D Muuta voinut kuin kiittää. 
Mutta tämmöstä, suomalaiset voisivat kyllä jotain meksikon kulttuurista oppia.
Itse Ystävänpäivä meni ensin koulussa, sen jälkeen menin uimaan minun coolin uimapuvun kanssa, kattokaa noita värejä, jeee, kiitti mami. Sitten illalla menin luokkalaisteni reunioniin, siellä tehtiin ruokaa ja nautittiin illasta.  
ihan jees ihan jees 

Besooos 
- Meri


No comments:

Post a Comment