Friday, September 20, 2013

Höpöttelyä

Ahh, viikonloppu, kyllä maistuu ! Jotenki perjantaisi aina semmone fiilis et voisin kaatua maahan ja nukahtaa. Mutta sitten kun pääsen kotiin, niin en kuitenkaan mene nukkumaan, whats up with that ? Nyt on jo semmonen fiilis, että millos se seuraava loma sesonki tulee, koulu alkaa jo nimittäin mennä, joka tarkoittaa kotitehtäviä ... paljon ... ahahha  
Papa tossa muutama päivä sitten kertoi että täällä pidetään kitaran soitto tunteja, että jos haluaisin mennä niin sinne vain. Olen pari päivää pitänyt sitä korvantakana ja päätin että voisihan sitä tai miks ei, haluan tulla takaisin suomeen ja sanoa että olen oppinut täällä jotain uutta. Sanoi myös että piano tunteja löytyy, niin josko kun kerran se piano siellä kotona seisoo, niin olisi ihan kiva opetella sitä soittamaan, muutenkin kuin youtuben kautta XD Mama ilmaisi että kuvis tunteja on, kun haluaisin päästä piirtämään niin sinne sitten. Paljon tekemistä, miten minä koskaan kerkeän ! 
Voisin heittää hieman miten arkeni sujuu tällä hetkellä :) 
- Eli herään kouluun aina klo 6.00 ja lähtö on 6.30
- Koulussa istutaan melkein aina klo 14.00 (tai niin se pitäisi mennä). Koulupäivään mahtuu aina kaikkea hauskan hullua, luokkalaiseni ovat niin omalaatuisia, että koulupäivä ei koskaan ole täysin tylsä. Koulun jälkeen menen taksilla kotiin täyttä vauhtia. Yleensä olen aivan poikki ja kuumissani kun rynnin sisään, käyn nopsaa suihkussa ja heitän koti vaatteet päälle, sitten uppoudun riippukeinuun.
- Kun loppu perhe raahautuu kotiin niin syömme yhdessä. Sen jälkeen minulla onkin joku tunti aikaa ennen kuin rakas Zumbani alkaa, believe me, nautin zumbasta mutta aina hieman semmoinen tunne kun sinne menee ja punttisali on täynnä jätkiä ja toisia jätkiä katsomassa laidalla kun iso kasa naisia pomppii.. Ei siinä sillein mitään kun meitä on paljon mutta sitten kun he alkavat jotain saakelin kuvia räpsimään niin alkaa mennä hermot.. Ajattelin että jos se jatkuu menen nätisti sanomaan että nyt loppu! Anyway Zumban jälkeen jos salilla ei ole kauheasti porukkaa jään sinne tekemään lihaskuntoa, jos on menen juoksemaan vielä tai sitten minulla on vielä toinen vaihtoehto joka on mennä uimaan. Semmone ihana loppu reeni siihen päälle !
- Kaiken tämän jälkeen hyvä etten konttaa kotiin, nimittäin väsymys aste on suuri. Tuun kotiin, olen koneella ja menen nukkumaan. 
Aika perus arki, ei mitään sen ihmeellisempää, toki on päivä jollon ollaan ystävien kanssa ja näin mutta yleisesti. 
Oltiin silloin maanantaina Salina cruzissa ja mama löys tämmösen mekon mulle johon siis rakastuin. Ihanat värit ja istu täydellisesti ja mitä parasta oli alessa ! Lähikaupasta olin kuolannu noita kenkiä jo pitkään mutta en ollut kokeillut, no sit yks ilta ajateltiin maman kanssa että nyt kokeilen, ne olivat ainoa pari ja oikeaa kokoa + ihanat jalassa.. sooo ostin ne hahaha. Mami koita kestää ! <3
Asiasta toiseen.. MINUN RAKAS KAIKKALLA TOIMIVA VISAELECTRON EI TOIMI MEKSIKOSSA! Mentiin tänään pankkiin selvittämään asiaa ja sanoivat että eivät tiedä, se viha mikä mun sisällä kiehuu oikeesti... en siis koko vuoteen voi nostaa itse rahaa... Sain maman tilinumeron nii toivon mukaan se on oikea ja sen avulla nyt sitten saatais rahaa nostettua.. oikeesti, for fuck sakes! 
Note to the next exchange students Visa electron does NOT work here.. Ei meidän suomen yfu tainnut kaikkea tietääkkään ;)  

1. Quote 2. Ah nämä hedelmät jummy 3. Live free my friends
4. Face time with my bestie 5. tämä on taitoa halusin paahtoleipää eikä paahdinta näkyny, päätin mennä mökki style 6. siinä vielä ihanat kengät jotka ostin
TAN TAN TANTAAA! 
Hetki on koittanut, olen viettänyt nyt viikon koulussa koulupuku päällä ! Kylläpä kesti ! 
Ostetaan minulle toinen koulupaita, koska oman koulun materiaali paidassa on todella paksu (tarvitsen ohuemman) ja god damn siinä on kuuma, kun alla tulee pitää toppi kaiken lisäksi. Tuo asu ja yli 30 astetta lämmintä kyllä kelpaa.. 

Huomen aamupäivällä lenkille, joinaako joku ? ;) 

Abrazoz y besos
- Meri

2 comments:

  1. Mullakaan ei visa electron aluks toiminu, mutta nyt toimii mut vaan tietyssä pankissa! Mun kaupungissa on kahen "yrityksen" tai mitä lie pankkeja, banamex ja bancomer. Ja banamexissa sanoivat että heidän automaateiltaan ei voi visa electronilta nostaa, sitte kävin bancomerilla kokeilemassa uudestaan ja siellä toimi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meitsi on kaikki käynyt kokeilemassa... nope nopee !! Eillen kävin Banacomerilla koklaa ja ei .. XD

      Delete