Wednesday, September 11, 2013

Vivir mi vida

 100 aamu. Ei mulla ihan nyt sitten ollukkaan sitä.. Oli ihanaa kuitenkin katsella kamujen kuvia, kun koulussa pomppivat pyjamoissa <3 Thinking of you guys ! Outoo ajatella et kohta mun ystäväni kirjottavat ja meitsi täällä chillailee. HAHAHAHAHA, well the cold truth is et odottaahan ne minuakin siellä suomessa sitten kun palaan.. fuckedifukfuk, mutta sitä ei nyt mietiskellä !
Tänään oikestaan mietiskein koulussa että miten erilainen ns ''lukio'' meksikolaisilla on tai siis tunnit kestävät about 45 min tai vähemmän, koska opettajat ovat aina myöhässä, en valita. Tänään pääsin myös 2 tuntia aikaisemmin, en valita. Koulussa ei ole ruokailua, siis minkään sortin, meillä on vain klo 8.45 noin 15 min aikaa käydä ostamassa aamiaista pikku putiikista joka sijaitsee koulussamme.. ostan yleensä tortan ah, semmone hyvä leipä, no sillä sitten pärjätään loppu päivä.. no likeylikey mut toisaalta, mitä mä siellä suomessa koulussa söin.. kun vain juonut kahvia ahah. 
Tunnit menevät siten, että välillä on aina ''huuto kisoja'' kun joku tekee jotain ns noloa tai sanoo jotain vähän härskiä nii koko luokka vain ''ayyyyyayyyy'', huvittavaa ja tunneilla on chilli meininki, opeille ollaan vaan sillein ''eyy profee'', MUTTA sitten on pari opettajaa jolle pitää olla todella ystävällinen ja miten sen nyt nätisti laittaisi, en tiedä, pitää hellällä kämmenellä kuin jotain lasta?? Sitä en sitten taas ollenkaan ymmärrä, eihän ne opettajat jumalia kuitenkaan ole :D No tämä on vain erilaista hehe, yllätys! 
Mietiskellessäni tajusin että täällähän on sama meininki kuin ylä-asteella, tai siis kaikki on nii jotenki en tiiä ahah, mutta mukavia ja ihania ihmisiä täällä on mutta se fiilis vain tuli minulle. Mahtava selitys ... koittakaa toki kestää rakkaat
Eikä, näistä säistä pari sanaa. Yks ilta olin päättäny mennä nukkumaan aikaisemmin, koska koulu alkaa niin aikaisin. No siinä olin simmut saanut 20 minuutiksi kiinni ja sitten kunnon valon välähdys, säpsähdin hereille ku mikäki retardi. Tajusin että jahas.. ulkona sataa kaatamalla ja siis kun täällä sataa niin sitä vettä tulloo ihan reeelustii. Lisäksi se välähdys joka valaisi koko huoneeni, oli tietysti ukkonen. Ei siinä mitään mutta kun se ukkosen seuraama jyrinä tulee, holy shait oikeesti, jyrisi nii kovaa. Alko hieman jalat tutista kun oli nii kovat jyrinät. En pelkää ukkosta, en ole koskaan pelännyt mutta kyllä kun tuntee sen jyrinän nii hehe nauru loppuu nopeaan. Siinä sitten tunti kausia pyörin sängyssä ja kello yksi katsoin viimeiseksi kelloa ja sitten taisin nukahtaa viimein, mutta joo ei ollu nannat yö unet !  
Oisko vielä jotain mehukasta jaettavaa..
Ei nyt tähän hätään varmaan mitään mutta toivon kaikille Abeille voimia kirjoituksiin, koittakaa kestää enään muutama päivä jäljellä ;) 


Semmosen jos vielä lisäisin tähän mun essee oksennukseen. Että on niin ihanaa ja mukavaa mennä kouluun kun teitää että siellä odotta kasa ihmisiä joitten kanssa jakaa tämän retardomaisen persoonan ja silti hyväksyä minut, I'm so lucky ! Täällä ihmiset ovat niin kaltaisiani kun heidät oppii tuntemaan ! 
besosbesos
- Meri


No comments:

Post a Comment