Monday, October 7, 2013

elämä on ihmisen parasta aikaa

Raikkaan riemuisaa aamua sinne Suomen päähän, toivon sydämmeni pohjasta että nautitte kauniista syksyisestä kylmyydestä hahaha, kärsikää ! 
On tämä arkeen aina palaaminen kauheaa.. ei nämä maanantait koskaan parane, aivan sama missä olet. Mutta jotenkin siitä aina selviää ja zumba/uinti tekee siitä aina paremman. Koulussa lasken minuutteja, että millon voin juosta kotiin. Päivän päätteessä kamut tietää aina mitä tapahtuu kun viimeinen tunti loppuu. Meitsillä kädessä 5 pesoa ja opettajan luvasta lähden ''hiihtämään'' (siis mun perus vauhtia, näille se ois ihan ku juoksisin maratonii) pois pois koulusta XD Dont get me wrong, oishan se varmaa ihan nastaa jäädä lojumaan kouluun kamujen kanssa, mutta on silmät painaa ja kuumuus on mitä kauneinta, niin haluan ensin kotiin. Haluan käydä suihkussa, vajota riippukeinuun hetkeksi ja sitten voin taas jatkaa matkaa!
Viikonloppu tuli ja meni.
Lauantaina lähdin ystäväni kanssa ulos meksikon yöhön. Buujaa!! Oli mukava tutustua uusiin naamoihin ja nähdä miten meksikolaiset bilettävät clubilla ja honestly... suomalaisilla ois hieman opittavaa! 
Ilta oli kaikinpuolin onnistunut ja saavuin kotiin siinä aamuyöstä :) Koin itseni voittajaski kun ninja skillini eivät jälleen pettäneet ! Sain nukuttua 40 minuuttia ja sitten piti nousta ja minun piti nousta siis 5.12 a.m... siis se tunne kun olet oikeeeasti juuri saanut untapalloon ja sitten pitää nousta..  Se oli kauheaa ahahha, mutta tuttuahan tämä onmeille nuorisolle XD Anyway, syy miksi piti herätä kukonlaulunaikaan, oli koska Papan Mamilla oli synttärit (isoäidillä) ja piti ajaa viereiseen kaupunkiin laulamaan hyvää syntymäpäivää! Perhe vain naurahteli minun väsyneelle olemukselleni.. hei en minä sille mitään voinut !
Palattuamme takaisin kotiin, sain nukuttua 5 tuntia, YEEES! Tämän jälkeen aamiaiselle, siitä myöhemmin isoäidin syntymäpäiville josta palattiin kotiin kello 10 illalla. Let me tell you, oli hieman pitkä päivä buuut on the other hand it was worth it ! 


Tämä kuva on minun 5 tunnin unien jälkeen, näytän suhteellisen elävältä XD


Till later carinos
- Meri
No comments:

Post a Comment