Tuesday, October 1, 2013

Elämää ei sen enempää

Holaa mi amigos !
Tässä hurahtanut hieman aikaa <3 Lo sientoo ! Antakaa anteeks XD
Ei oo ollu vain jotenkin aikaa, kun koulusta raahautuu kotiin, ihan väsyneenä ja sitten keräilenkin voimia hetken ja lähden urheilemaan :D
Mitäs tässä on tapahtunut.. Neitokainen täytti tietty 18 vuotta. WOOPAAAAA!!! Päivä oli suhteellisen normaali, mutta kun menin kouluun niin oli ihan kun olisin hypännyt ala-asteelle. Luokkalaiseni lauloivat minulle kovaan ääneen hyvää syntymäpäivää hahaaha, jotenkin koko tilanne on niin outo aina. Mitä siinä tekee muutakun istuu ja hymyilee yksikseen. Illemmalla meille tuli kotiin sukua ja syötiin kakkua ja chillattiin. Minut laitettiin laulamaan suomen syntymäpäivä laulu, oli kuulemma tradition XD siinä minä sitten vetäsin sen ... haha..
Seuraavana päivänä oltiin maman kanssa sovittu FaceTime treffit. Yhteys tuli ja sieltä kuului syntymäpäivä laulu minulle, arvasin että se hamsteri jotain pläänäili ! Anyway sen jälkeen sain arvailla ketä oli laulamassa. Laulamassa oli Isku iskevä, Cata kamala ahaha no ei rakas, Sara sähinä ja Jacinda jännä hahaha (mistä mä ammennan tätä mun luovuutta (; ) plus Mami mahtava ! ahahah en kestä itseäni. Noh siinä sitten taisi hieman itku tulla, en tiedä miksi, oli jotenkin niin ihana yllätys ja siellä ruudun toisella puolella oli niin rakkaita ystäviä! Mami oli siis järjestänyt minun kunniaksi illallisen ja sain katsella ruudun toiselta puolelta kun he mussuttivat pizzaa ja söivät kakkua ! FaceTime puhelu kesti 3 tuntia ! Ja oli kyllä ihanat 3 tuntia, oli niinkuin olisin ollut heidän kanssaan, vaikka en ollut.. ! <3 FaceTIme puhelun aikana keskustelin puhelimitse rakkaan Gummi tätini Heidin kanssa, Mira muumin kanssa ja Mummun kanssa ! Mami oli ajatellut kaiken täydellisesti !
Ei voi muutakuin kiittää ja kiittää ! Oli niin mahtava yllätys ja kävin eillen hakemassa postista syntymäpäivä lahjani. Kuinka ollakkaan sain lempivaatteita, jotka olivat siis urheilu vaatteita, ihanat juoksuhousut ja juoksu paitan ! Thank you baby AHH yummyy <3
Sain myös vihdoin ja viimein rahaa, Western Unionin kautta. Mami oli ollut sen verran fiksu että löysi vielä yhden keinon miten saada lähetettyä rahaa. Sain kyllä myös siirrettyä host mamin tilille rahaa, mutta kappas kun kulut olivat semmoiset kauniit 31e, niin ei kauheesti innosta enään uusiksi sitä tehdä :D Anyway, lähdin suoraan koulusta hakemaan rahaa ja jonotettuani turhaan semmoiset puolisen tuntia, mama ja papa kysyivät kun saapuvat paikalle, että mitä minä tässä jonotan... Olin siis erikseen kysynyt vartialta että odottaahan nämä kaikki Western Unioniin, koska se oli myös normaali pankki.. miekkonen sanoi että kyllä... toki toki.. joo ei siis hahah.
Seuraava ongelma oli se että Western Union oli siis juuri sinä päivänä lopettanut toimintansa kokonaan, siin vaiheessa tippa tuli linssiin, koska olen panikoinut tämän raha asian takia ja nyt kun vihdoin saisin rahaa niin jumantsukkelis että ei mikään mene ensimmäisellä kerralla. Nohhh naikkonen kävi vielä kysäisemässä ja sitten tulikin positiivinen vastaus, että no saahan sitä rahaa vielä tänään ja VAIN tänään. Minulla kävi siis tuuri, jos olisin mennyt seuraavana päivänä ja minulle oltaisiin sanottu ei, en tiedä mitä olisin tehnyt, huutanut varmaan kurkku suoranana että tänne rahaa ja NYT ahahh :D Ei onneksi tarvinnut !

Eipä tällä hetkellä tule muuta mieleen, kirjottelen lisää sitten taas <3 On kyllä kerrottavaa älkää huoliko ;)
Teil ei varmaa ollu kakkuu missä oli lumikki päällä so beat that!!!
Sain kauniin kimpun siskoltani 

Jos mä olisin sä, olisin ainakin kateelline, ei teil oo tälläisiä hamstereitä <3 Love you guys ! 
Täällä on aina nii ihanaa kun voi nähdä aamulla auringon nousun ja myös sen laskun, es so prettyyyy  


Palaillaan taas
besos

-Meri


2 comments:

  1. hei ois tosi kiva saada joskus videopostausta!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okei mahtavaa kuulla toivomuksia ! Laitan korvan taakse ja kun aika on hyvä, teen videopostauksen :)

      Delete