Friday, October 18, 2013

Loma

 Moikka rakkaat.
Elikkäs nyt meitsi ottaa tästä ''arjesta'' irti. Vaihtovuoteni on ollut jo täynnä vaikka mitä, niin loma kuulostaa häröltä kun tämähän on perjaatteessa lomaa.. omalla tavalla siis hahah. 
Tänään lähdettiin papin ja siskoni kanssa aamulla Vera Cruz kaupuunkin päin ajamaan. Matka kesti noin 5 tuntia. Mami ja veljeni ovat matkalla tänne Pueblasta, joten kohta koko perhe on kasassa. Vietämme täällä 4 päivää ja yövymme hotellissa, joka on mielestäni todella hieno ja luksus, minulla on oma huone siskoni kanssa. Ja se taivaallinen hetki kun on ilmainen wifi <3 täällä päin tiettyjä asioita alkaa arvostamaan kuten se internet yhteys ahah. Olemme perjaatteessa matkustaneet tänne häitten vuoksi jotka ovat huomenna, mutta olemme täällä maanantaihin saakka, ei mua vaa haittaa !  
Tämä kaupunki on ihan meren vieressä, mutta tänään ei vielä päästy biitsille.. ei huolta sinne kerkeää myöhemmin. Oli kyllä kaunis se loputon meri siinä kun autolla ajettiin sen vieressä ah! 
Minun lomailu ei kuitenkaan lopu maanantaihin, buujaa. Koska siis eillen minulta kysyttiin haluaisinko mennä veljeni luokse Pueblaan joksikin aikaa.. öö mikä kysymys toi oli, TOTTA HELESSÄ. Joten maanantaina matkustamme veljeni kanssa hänen luokseen ja vietän kokonaisen viikon hänen kanssaan, palaan koti kaupunkiini sitten kait sunnuntaina ! Hotellin bufeessa on siis Italialaista sapuskaa, omg minusta tuntui et sain palan jälleen taivasta kun kattelin sitä bufee pöytää. Siinä vieressä oli pieni avoin keittiö, missä valmistettiin samalla tavalla kuin Vapianossa pastoja, otin tietenkin pasta bolonesen. 


Hasta luego carinos 
besos 

- Meri feliz


No comments:

Post a Comment