Tuesday, October 15, 2013

Hakunamatata kaverit

Hola bebs.
Piti tehä semmone keksitetympi postaus niistä ristiäisistä.. mutta papa ei ole saanut annettua kuvia XD Anyway sunnuntaina oli lapsen ristiäiset, oli muuten niin kaunis vaaveli että!! Loppu illasta tanssahtelin sen kanssa, siinä on mies minulle. Saan ehkä vähän odotella että kasvaa.. mutta no importa jaja! Sunnuntai oli jälleen pitkä päivä. Aamusta sain parisen tuntia vain odotella ja istua, että siskoni ja isäni saavat itsensä valmiiksi. Minulle sanottiin että kello 10 ole valmis.. minähän olin. Papi oli yökkäreissä kun tulin huoneestani kello 10 ulos.. sanoin papille että tästä edespäin tulkaa sitten herättämään minut kun lähtöön on puolisen tuntia, koska olisin ihan hyvin voinut nukkua vielä sen pari tuntia lisää.. meksikolaiset, gotta love! Sitten olikin rukouksia ja lisää istumista kirkossa. Kirkon jälkeen mentiin kaikki syömään ja ah että tulinen ruoka addiktoi. Söin keiton mikä sisälsi kanaa ja porsaan lihaa, mihin myös heitettiin tuoreita vihanneksia päälle ja salsaa vähän lisää. Vaikka suuni huusi että ei enään yhtään lisää, oli vain pakko, se oli niin hyvää. Syötyäni koin olevani täynnä mutta silti halusin saada vielä sen maun takaisin... hillitsin itseni haha <3 Oli mukavat ristiäiset, mutta meksikolaiset rakastavat istumista ja puhumista, varsinkin jos on ruokaa. Tunti tolkulla sitä siinä sitten istutaan ja tökötetään, ollaan vain, ei tehdä mitään. Something to get used to. Täällä tulee hulluksi kun kokoajan pitäisi istua ja olla.. en minä vain pysty :D
Maanantai meni.. hitaasti. Mutta päätin päiväni ihanalla lenkillä kuuman auringon alla, joten asiat voisivat olla huonomminkin. 
Tänään koulu päivä jotenkin suitkahtikin käsistä, jossain vaiheessa tajusin että katsos perkule vika tunti seuraavaksi. Jee se onnellisuuden fiilis.
 Kotiin päästyäni Facetimasin rakkaan Miran kanssa, meillä oli pientä catchuppia eheh.. mitäs muutakaan. She always know what to say <3 Ja ei oo parempaa henkilöä joka kertoo sulle miten asiat on kun paras ystävä ! 
Sitten skypettelin myös ihanan Annan kanssa. On niin hyvä että on joku joka kokee samoja asioita täällä niin voi puhua niistä hänelle, jolloin voimme nauraa ja pohtia näitä kivoja jutskia yhdessä. Tämän hirmuisen juttelu sessioitten jälkeen lähdinkin siskoni kanssa uimaan :) Siskoni ei siis osaa uida, täällä kauhean moni ei osaa oikeastaan. Siinä se sitten chillaili kun meitsi ui kilsan. 

just kun halusin normaalin kuvan niin tuuli halus liittyy mukaan 

 I don't quit when I'm tired, I quit when I'm done ! 

 Luokkalaiseni heitti sen lasin mun päähän. Kannattaa varoo hikke meri incoming B) 
MINNA ON JUURI TÄYTTÄNYT KULTAISET 18 VUOTTA! Olen niin kiitollinen että minun elämässäni on tämä rakas tysty. She is strong, independent, loving and crazy girl!!! Harmittaa etten voi ollu suomessa itse onnittelemassa häntä. Mutta Mutta Muttaa Mintsu tietää että se on paras <3   
Felicidades <3
Mujeres de Finlandia keeping it real 
 jaja

Besos
- Meri No comments:

Post a Comment